martes, 25 de noviembre de 2014

Qui ets, tu?

Dimecres 5 de novembre, a la classe de COED, vam realitzar una activitat que s'anomena: “Qui ets tu?”. La proposta era fer una descripció d'un company d'una manera poc convencional. Vam haver de realitzar petites "obres d'art" que consistien en elaborar un cartell compost per una imatge o un collage acompanyat d'un lema que descrigués a un company de la classe.
Un per un, vam anar exposant les nostres obres a la resta de la classe, alguns fent d'ells mateixos i d'altres fent-se passar per artistes o fotògrafs professionals.
Trobo que aquesta activitat ens ha servit molt com a classe, ja que hem après nous aspectes de les persones amb les que convivim dia a dia i que potser mai ens hauríem imaginat.  
A continuació deixem un dels collage que vam presentar a la classe:




També m'agradaria destacar que la part final de la classe la vam dedicar a la lectura d'alguns poemes i la visualització dels vídeos que vam fer, també, amb la intenció de descriure un company. Els vídeos van ser molt emotius, igual que els poemes, i estic ben segura que les persones a les qui anaven dirigits estaran ben contents de que els hi hagin dedicat.


A més aquesta activitat ens ha permés posar en pràctica aspectes que apareixen al llibre 10 idees clau: ensenyar la competencia oral a classe. Ja que l'objectiu d'aquest llibre és que s'apiguem com actuar davant un públic quan estem fent un discurs o un exposició com ha estat el cas d'aquest projecte. Vam haver de portar a terme tant exposicions explicatives d'una oetita obra d'art com van ser les imatges i també, alguns companys van realitzar la lectura en veu alta dels poemes. Per tant podem veure com dins de la mateixa matèria, COED, o en qualsevol altre, podem aplicar aspectes útils que anem aprenent com pot ser parlar bé en públic,

En definitiva, aquesta classe va ser molt profitosa, i amb el que més em quedo és amb el fet de què ara podem dir que ens coneixem prou be els uns als altres. Ja que la primera vegada que l'Imma ens va proposar aquesta activitat, a principi de curs, gairebé ningú sabia com enfocar-la perquè just ens acabavem de coneixer, però gracies això, em fet un pas més en la relació de grup.

No hay comentarios:

Publicar un comentario